De Winkel

Er worden op “de Scharrelhof” twee verschillende aardappelrassen geteeld.

Van begin juli tot september wordt het ras Parel verkocht. Dit is een redelijk vastkokende aardappel die vooral in het begin erg lekker is. Het andere ras is :Ottena. Dit is een vastkokende aardappel die pas echt lekker is als hij uitgegroeid is, dus vanaf september. Deze aardappel verkopen wij in principe de hele winter.

Ons streven is om ook groente en fruit zoveel mogelijk zelf te telen.

De zuivel komt van zuivelboerderij “de Drentsche AA”. Dit is echte biologische boerenzuivel met een heerlijke volle smaak.

Verder worden er in de boerderijwinkel nog diverse andere producten verkocht zoals : honing, wijn (ook biologische), diverse smaken boerderij ijs, bio-kaas, diverse jams en sappen, verschillende soorten broodmeel enz.

Ook wordt er aan het milieu gedacht in onze boerderijwinkel. Daarom zit onze zuivel in statiegeld flessen en de aardappelnetjes en eierdoosjes kunt U weer inleveren en worden opnieuw gebruikt.

U kunt uzelf overtuigen van de voordelen van onze productie methode door eens lekker rustig rond te scharrelen tussen de dieren en de planten. Naast de koeien, varkens en kippen zijn er ook nog hobbydieren : paard, pony’s, geitjes enz.


Ook kunt u in onze “Schuilhut”heerlijk uitrusten onder het genot van een kopje koffie of iets lekkers uit onze boerderijwinkel.

GRAAG TOT ZIENS