Productcategorieën
- Aanbiedingen
- Aardappelen, groente, fruit
- Bak- en braadproducten
- Bier, wijn
- Biologische pasta
- Brood & banket
- Cadeaubonnen
- Honing
- IJs
- Jam & sauzen
- Kant- en klaar
- Kruidenmix
- NIEUW
- Noten en zaden, chips, koek, snoep
- Overige producten
- Pannenkoeken
- Roggebrood
- Sap & siroop
- Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
- Thee
- Vis
- Vlees
- Zuivel, kaas, eieren
- Kaarten
- Pakketten
Gerelateerde producten
-
Aanbieding!
Zoetzure augurken
Waardering 0 uit 5€3,54€2,99 Lees meer -
Biologische Redlove – Schulp
Waardering 0 uit 5€3,30 Toevoegen aan winkelwagen -
Biologische Hollandse appels 200 ml – Schulp
Waardering 0 uit 5€1,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Aanbieding!
Biologische havermout – 500 gram
Waardering 0 uit 5€2,75€2,09 Toevoegen aan winkelwagen -
Biologische Budels “Weizen”
Waardering 0 uit 5€1,40 Toevoegen aan winkelwagen -
Biologische Budels “Pilsener”
Waardering 0 uit 5€1,40 Toevoegen aan winkelwagen
Biologische ghee – 100 gram
€4,10 €3,99
Ghee, vet goed vet Ghee, een hele zuivere vorm van geklaarde boter, wint de laatste tijd sterk aan populariteit. Het is net als kokosolie een veelzijdig toepasbaar natuurlijk (bak)vet en vindt zijn oorsprong in de Indiase Ayurveda. Drie mooie eigenschappen:
Ghee verbetert de spijsvertering Ghee zorgt ervoor dat goede stoffen beter in je lichaam worden opgenomen, en dat afvalstoffen goed worden afgevoerd. Ghee bevat de essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 in de goede verhouding Én bevat de vitamines A, D, E en K.
Hoge verbrandingstemperatuur Boter en de meeste oliën kunnen snel verbranden tijdens het bakken. Niet gezond. Ghee heeft een verbrandingspunt van maar liefst 250°C. Vet hoog dus. Veel gezonder.
Rijk van smaak Ghee heeft een rijke noot-achtige smaak. Het is te gebruiken in de plaats van olie. Je kan er eigenlijk alles in bakken: een ei, pannenkoeken, groente of een stuk vlees.
Inhoud: 100 gram