Welkom in onze boerderijwinkel, waar je zes dagen per week terecht kunt voor pure, eerlijke producten rechtstreeks van het land.
Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 tot 18:00 uur, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van de beste (streek)producten.
In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan verse groenten en fruit, zuivel, vlees, sap en nog veel meer – allemaal met zorg geselecteerd en zoveel mogelijk lokaal geproduceerd. Of je nu op zoek bent naar een smaakvolle maaltijd, ambachtelijke producten of gewoon wilt genieten van de charme van het boerenleven, wij heten je van harte welkom!
Wist je dat…? 🐓🥩🍓🥔
Kom langs en proef het zelf! 🛒🚜🌿
Echt goed eten begint bij eerlijke producten. Groenten van het seizoen zitten boordevol smaak en voedingsstoffen, eerlijke zuivel komt van koeien die met zorg worden gehouden en ons vlees is puur en duurzaam van onze eigen boerderij.
© Copyright by De Scharrelhof 2025
[wp_recipe_maker id=”9085″]
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.
Kook ze in een pan (evt. met een beetje zout) in 20 minuten gaar.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de melk en boter. Voeg een snufje nootmuskaat, peper en zout toe.
Optioneel: roer een losgeklopt ei door de puree voor extra romigheid.
Verwijder de bladeren en snijd de bloemkool in roosjes.
Kook de roosjes in een pan met ruim water in ongeveer 8-10 minuten gaar.
Giet af en laat even uitdampen.
Biefstuk: Bak in een hete pan met een klontje boter 2-3 minuten per kant (afhankelijk van hoe gaar je het wilt).
Gehaktballen: Meng gehakt (rund of varken) met peper, een snufje zout en eventueel een eitje en paneermeel. Bak rondom bruin en laat 20 minuten sudderen met een scheutje water of bouillon.
Sukadelappen: Laat 2-3 uur zachtjes stoven in bouillon met kruiden.