Samen met Smaakzin hebben we een handige bezorgapp ontwikkelt, waarmee je wekelijks je boodschappen kunt laten bezorgen.
Je kunt eenvoudig via de app je favoriete producten bestellen en laten bezorgen op één van de bezorgmomenten. Zo wordt lokaal en duurzaam boodschappen doen nóg makkelijker!
Wij bezorgen alleen in Ommen. Mocht u buiten Ommen wonen dan is bestellen wel mogelijk maar kunt u alleen kiezen voor afhalen.
Ga naar Smaakzin en maak hier een eigen account aan.
Uw gegevens gebruiken wij alleen t.b.v. de bezorgingen van uw boodschappen. De gegevens worden niet met derden gedeeld.
U kunt uw boodschappen uit de verschillende categorieën toevoegen aan uw winkelmand!
Uw mandje blijft wekelijks actief. Dit betekent dat u wekelijks dezelfde boodschappen ontvangt, tenzij u het mandje pauzeert of de bestelling wijzigt.
Hier kunt u zelf één van de beschikbare bezorgmomenten uitkiezen zodat wij de boodschappen leveren wanneer het u uitkomt.
Wij ontvangen uw boodschappenlijst en gaan ermee aan de slag.
Op het door u gekozen moment brengen wij de boodschappen aan huis!
Echt goed eten begint bij eerlijke producten. Groenten van het seizoen zitten boordevol smaak en voedingsstoffen, eerlijke zuivel komt van koeien die met zorg worden gehouden en ons vlees is puur en duurzaam van onze eigen boerderij.
© Copyright by De Scharrelhof 2025
[wp_recipe_maker id=”9085″]
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.
Kook ze in een pan (evt. met een beetje zout) in 20 minuten gaar.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de melk en boter. Voeg een snufje nootmuskaat, peper en zout toe.
Optioneel: roer een losgeklopt ei door de puree voor extra romigheid.
Verwijder de bladeren en snijd de bloemkool in roosjes.
Kook de roosjes in een pan met ruim water in ongeveer 8-10 minuten gaar.
Giet af en laat even uitdampen.
Biefstuk: Bak in een hete pan met een klontje boter 2-3 minuten per kant (afhankelijk van hoe gaar je het wilt).
Gehaktballen: Meng gehakt (rund of varken) met peper, een snufje zout en eventueel een eitje en paneermeel. Bak rondom bruin en laat 20 minuten sudderen met een scheutje water of bouillon.
Sukadelappen: Laat 2-3 uur zachtjes stoven in bouillon met kruiden.