Biologische havermout – 500 gram
Oorspronkelijke prijs was: €2,75.€2,09Huidige prijs is: €2,09.
[sk_markdown]Ideaal als overnight oats: ’s avonds bereiden, ’s morgens eten. Lekker snel, hartstikke lekker en het bevat in verhouding tot bijvoorbeeld boterhammen weinig kilocalorieën. Bovendien stilt havermout lange tijd de honger. Het verschil met havervlokken? Havermout bestaat uit kleinere vlokken omdat we de haverkorrel voor het pletten eerst in kleine stukjes knippen.
Koken:
200 ml water of (plantaardige) melk
50 gr havermout/havervlokken/porridge
Breng de vloeistof aan de kook op middelhoog vuur. Voeg de havermout toe. Kook 4 – 4,5 minuut terwijl je het regelmatig roert.
Magnetron:
200 ml water of (plantaardige) melk
50 gr havermout/havervlokken/porridge
Doe de vloeistof naar keuze en de havermout in een magnetronbestendigde kom. Roer door en kook in de magnetron op de hoogste stand voor ongeveer 1,5e minuut. Roer elke 30 seconden even door.
Inhoud: 500 gram.
Koel, droog en donker bewaren.[/sk_markdown]
Beschrijving
[sk_markdown]Ideaal als overnight oats: ’s avonds bereiden, ’s morgens eten. Lekker snel, hartstikke lekker en het bevat in verhouding tot bijvoorbeeld boterhammen weinig kilocalorieën. Bovendien stilt havermout lange tijd de honger. Het verschil met havervlokken? Havermout bestaat uit kleinere vlokken omdat we de haverkorrel voor het pletten eerst in kleine stukjes knippen.
**Koken:**
200 ml water of (plantaardige) melk
50 gr havermout/havervlokken/porridge
Breng de vloeistof aan de kook op middelhoog vuur. Voeg de havermout toe. Kook 4 – 4,5 minuut terwijl je het regelmatig roert.
**Magnetron:**
200 ml water of (plantaardige) melk
50 gr havermout/havervlokken/porridge
Doe de vloeistof naar keuze en de havermout in een magnetronbestendigde kom. Roer door en kook in de magnetron op de hoogste stand voor ongeveer 1,5e minuut. Roer elke 30 seconden even door.
Inhoud: 500 gram.
Koel, droog en donker bewaren.[/sk_markdown]
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.