• Home
  • Over ons
  • Boerderijwinkel
  • Fruit op het werk
  • Pakket & Cadeau
  • Bezorgservice
  • Contact

Alleen het goede van alles

Echt goed eten begint bij eerlijke producten. Groenten van het seizoen zitten boordevol smaak en voedingsstoffen, eerlijke zuivel komt van koeien die met zorg worden gehouden en ons vlees is puur en duurzaam van onze eigen boerderij.

Links

  • EM-Agriton
  • Bezorgservice
  • De Scharrelhof op Facebook
  • De Scharrelhof op Instagram

Fotogalerij

© Copyright by De Scharrelhof 2025

Onze website maakt gebruik van cookies
Onze website maakt gebruik van cookies om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.
Cookie instellingenAccepteer allesLees meer
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Functioneel
Functionele cookies helpen bij het uitvoeren van bepaalde functionaliteiten, zoals het delen van de inhoud van de website op sociale mediaplatforms, het verzamelen van feedback en andere functies van derden.
Prestatie
Prestatiecookies worden gebruikt om de belangrijkste prestatie-indexen van de website te begrijpen en te analyseren, wat helpt bij het leveren van een betere gebruikerservaring voor de bezoekers.
Analyseren
Analytische cookies worden gebruikt om te begrijpen hoe bezoekers omgaan met de website. Deze cookies helpen bij het verstrekken van informatie over het aantal bezoekers, het bouncepercentage, de verkeersbron, enz.
Advertenties
Advertentiecookies worden gebruikt om bezoekers te voorzien van relevante advertenties en marketingcampagnes. Deze cookies volgen bezoekers op verschillende websites en verzamelen informatie om aangepaste advertenties te bieden.
Anders
Andere niet-gecategoriseerde cookies zijn cookies die worden geanalyseerd en die nog niet in een categorie zijn ingedeeld.
Noodzakelijk
Noodzakelijke cookies zijn absoluut noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies zorgen anoniem voor basisfunctionaliteiten en beveiligingsfuncties van de website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN
Recept Bloemkool

[wp_recipe_maker id=”9085″]

Bloemkool

  • Rund- of varkensvlees
  • Aardappelen
  • Bloemkool (600 gram)
  • Biologische roomboter
  • Biologische volle melk
  • ei
  • Versgemalen peper en zout
  • Nootmuskaat
  • Olie of boter om te bakken
  • Mosterd

Aardappelpuree maken

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.

  2. Kook ze in een pan (evt. met een beetje zout) in 20 minuten gaar.

  3. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de melk en boter. Voeg een snufje nootmuskaat, peper en zout toe.

  4. Optioneel: roer een losgeklopt ei door de puree voor extra romigheid.

Bloemkool koken

  1. Verwijder de bladeren en snijd de bloemkool in roosjes.

  2. Kook de roosjes in een pan met ruim water in ongeveer 8-10 minuten gaar.

  3. Giet af en laat even uitdampen.

Vlees bereiden

  1. Biefstuk: Bak in een hete pan met een klontje boter 2-3 minuten per kant (afhankelijk van hoe gaar je het wilt).

    Gehaktballen: Meng gehakt (rund of varken) met peper, een snufje zout en eventueel een eitje en paneermeel. Bak rondom bruin en laat 20 minuten sudderen met een scheutje water of bouillon.

    Sukadelappen: Laat 2-3 uur zachtjes stoven in bouillon met kruiden.

Hoofdgerecht
Nederlands
aardappelen, bloemkool, vlees