Gezonde medewerkers zijn productieve medewerkers!
Met Fruit op het Werk zorgen wij ervoor dat uw medewerkers elke week genieten van verschillende verse fruitsoorten.
Een gezonde snack binnen handbereik draagt bij aan meer energie, een hogere productiviteit en een prettige werksfeer.
Wij bezorgen wekelijks het fruit, helemaal afgestemd op de wensen van jouw bedrijf.
Sappige appels en peren, maar ook mandarijnen, sinaasappels, kiwi’s, bananen, druiven en snoeptomaatjes. En in de zomer natuurlijk het lekkerste zomerfruit – wij leveren kwaliteit!
Wil jij ook gezond genieten op de werkvloer? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!
Wist je dat? Ook de belastingdienst ziet werkfruit als een bijdrage aan gezonde en vitale werknemers! De kosten zijn 100% aftrekbaar, ook de BTW!
Gezonde medewerkers zijn productieve medewerkers!
Met Fruit op het Werk zorgen wij ervoor dat uw medewerkers elke week genieten van verschillende verse fruitsoorten.
Een gezonde snack binnen handbereik draagt bij aan meer energie, een hogere productiviteit en een prettige werksfeer.
Wij bezorgen wekelijks het fruit, helemaal afgestemd op de wensen van jouw bedrijf.
Sappige appels en peren, maar ook mandarijnen, sinaasappels, kiwi’s, bananen, druiven en snoeptomaatjes. En natuurlijk het lekkerste zomerfruit – wij leveren kwaliteit!
Wil jij ook gezond genieten op de werkvloer? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!
Wist je dat? Ook de belastingdienst ziet werkfruit als een bijdrage aan gezonde en vitale werknemers! De kosten zijn 100% aftrekbaar, ook de BTW!
Echt goed eten begint bij eerlijke producten. Groenten van het seizoen zitten boordevol smaak en voedingsstoffen, eerlijke zuivel komt van koeien die met zorg worden gehouden en ons vlees is puur en duurzaam van onze eigen boerderij.
© Copyright by De Scharrelhof 2025
[wp_recipe_maker id=”9085″]
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.
Kook ze in een pan (evt. met een beetje zout) in 20 minuten gaar.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de melk en boter. Voeg een snufje nootmuskaat, peper en zout toe.
Optioneel: roer een losgeklopt ei door de puree voor extra romigheid.
Verwijder de bladeren en snijd de bloemkool in roosjes.
Kook de roosjes in een pan met ruim water in ongeveer 8-10 minuten gaar.
Giet af en laat even uitdampen.
Biefstuk: Bak in een hete pan met een klontje boter 2-3 minuten per kant (afhankelijk van hoe gaar je het wilt).
Gehaktballen: Meng gehakt (rund of varken) met peper, een snufje zout en eventueel een eitje en paneermeel. Bak rondom bruin en laat 20 minuten sudderen met een scheutje water of bouillon.
Sukadelappen: Laat 2-3 uur zachtjes stoven in bouillon met kruiden.