fbpx

Piramide Tijm Bio (20 Theezakjes)

Oorspronkelijke prijs was: €2,89.Huidige prijs is: €2,49.

Artikelnummer: 8711812420994 Categorieën: , ,

[sk_markdown]* Pure, biologische thijm thee
* Werkt verzachtend voor keel en luchtwegen
* Zorgt voor een frisse adem
Thee van thijm werkt verzachtend voor je keel en borst. Erg prettig als je last hebt van een najaarshoestje! Thijm thee is dan ook een bekende kruidenthee tijdens het verkoudheidsseizoen. Een mooie bijkomstigheid is dat je er een lekker frisse adem van krijgt. Piramide Thijm Thee is van hoge kwaliteit en bevat geen kunstmatige toevoegingen. De thijm voor Piramide wordt ter plekke gekeurd door een keurmeester. Alleen de beste blaadjes worden gebruikt om thee van te maken!

De thijmplant (Thymus vulgaris) komt uit het Middellandse Zeegebied en is een klassiek middel om te verzachten tijdens hoest. Denk bijvoorbeeld aan thijm thee en thijmsiroop. Het verzacht de luchtwegen en helpt om vrij te ademen. Daarnaast heeft thijm een aangename, fris kruidige geur. Het kruid wordt bijvoorbeeld veel in de mediterrane keuken gebruikt om gerechten smaak te geven.

Bij Holland & Barrett kun je pure thijm thee kopen van Piramide. Het merk is 100% biologisch en hoog van kwaliteit. Drink piramide thee tijdens verkoudheid of voor een frisse adem! Piramide Thijm Thee bevat geen toevoegingen. Bovendien is deze kruidenthee vrij van cafeïne: drink deze thee op elk moment van de dag om je luchtwegen te verzachten.[/sk_markdown]

Uitverkocht

De Scharrelhof

GRATIS
BEKIJK