fbpx

Biologische Bosvruchtenjam Fior di Frutta

Oorspronkelijke prijs was: €3,99.Huidige prijs is: €3,79.

Artikelnummer: 8001505005172 Categorieën: , , ,

[sk_markdown]Heerlijke fruitjam boordevol biologische bosvruchten

**Algemeen**
Fiordifrutta Jam Bosvruchten is een heerlijke, hoogwaardige jam gemaakt van 100% biologisch fruit. Deze variant is gemaak van veel soorten fruit met een rijk gehalte aan goede eigenschappen. Er gaan blauwe bosbessen, cranberry’s, bramen, frambozen, rode aalbessen, zwarte bessen, rozenbottels en aardbeien in! De fijne jam wordt met biologische appelsap gezoet, waardoor hij vrij is van toegevoegde suikers en bevat bovendien tot wel 30% minder calorieën dan reguliere jams. Daarnaast wordt de jam bereid met lage temperaturen tussen de 30- en 35°C, waardoor u de authentieke en echte smaak van het vers geplukte fruit gewoon blijft proeven.

**Hoe te gebruiken?**
Er zijn vele manieren om van Fiordifrutta te genieten. Natuurlijk is de jam heel geschikt voor het maken van de lekkerste broodjes en om te verwerken in zoete baksels. Het geeft smaak aan yoghurt en kwark, maar past ook heel mooi bij verschillende soorten sterke kazen. Het is zelfs te gebruiken bij de bereiding van hartige recepten. Fiordifrutta is een traktatie voor het hele gezin, elke dag opnieuw.

Fiordifrutta is een biologische fruitbereiding met een laag gehalte aan suikers afkomstig van het fruit, zonder conserveringsmiddelen. Zoals op het etiket is vermeld, moet het product vanwege zijn natuurlijke kenmerken na opening in de koelkast worden bewaard en binnen korte tijd worden geconsumeerd.

Inhoud: 250 gram[/sk_markdown]

Uitverkocht

De Scharrelhof

GRATIS
BEKIJK