Productcategorieën
- Aanbiedingen
- Aardappelen, groente, fruit
- Bak- en braadproducten
- Bier, wijn
- Biologische pasta
- Brood & banket
- Cadeaubonnen
- Honing
- IJs
- Jam & sauzen
- Kant- en klaar
- Kruidenmix
- NIEUW
- Noten en zaden, chips, koek, snoep
- Overige producten
- Pannenkoeken
- Roggebrood
- Sap & siroop
- Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
- Thee
- Vis
- Vlees
- Zuivel, kaas, eieren
- Kaarten
- Pakketten
Onze webshop is tijdelijk niet beschikbaar
Gerelateerde producten
-
Biologische kruidenmix – Tjap Tjoy
€2,29 Toevoegen aan winkelwagen -
Biologische kruidenmix – Chili con carne
€2,29 Toevoegen aan winkelwagen -
Biologische kruidenmix – Bloemkool ovenschotel
€2,29 Toevoegen aan winkelwagen -
Biologische kruidenmix – Bami-nasi goreng
€2,29 Toevoegen aan winkelwagen -
Biologische Kerrie mild 80 gram
€3,79 Toevoegen aan winkelwagen -
Biologische Curcuma (gemalen) 80 gram
€3,15 Toevoegen aan winkelwagen
Biologische kruidenmix – Lasagne
€2,29
[sk_markdown]Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten gemengd. Een volle, natuurlijke smaakbeleving. Geschikt voor 2 personen.
Bereidingswijze:
1. 100 ml water klaarzetten, oven voorverwarmen op 180 graden boven- en onder-warmte (150 C heteluchtoven).
2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag en verhit deze. Voeg zodra het aroma van de kruiden vrijkomt het gehakt of vleesvervanger toe en bak het.
3. Passata en water toevoegen, kruidenmix 2 (grote zak) toevoegen en kort opkoken. Bouw de lasagne op door te starten met een laag saus op de bodem van de oven schaal en bedek de saus vervolgens met lasagnebladen. Herhaal dit en eindig met een ruime laag saus. Bestrooi tot slot met kaas en laat het in 30 tot 35 minuten bakken.
Ingrediënten:
kruidenmix 1: zeezout, knoflook*, koriander*, oregano*, bonenkruid*, rozemarijn*, kaneel*.
kruidenmix 2: zeezout, rietsuiker*, rijstmeel*, aardappelzetmeel*, ui*, paprika*, SELDERIJ*, peper*, wortel*, prei*, basilicum*, zonnebloemolie* en antiklontermiddel (kiezelzuur).
*van gecontroleerde biologische teelt (DE-BIO-006)
Inhoud: 26 gram[/sk_markdown]